Të gjitha statistikat e Shqipërisë në kampionatin Europian

Fitoret më të mëdha, humbjet më të rënda, golashënuesit më të mirë, më së shumti paraqitje, goditje me top, statistika të fazës së grupeve dhe më shumë: shikoni rekordet dhe statistikat e Shqipërisë në EURO.

Rezultati më i mirë: Faza e grupeve (2016)

Paraqitjet e mëparshme në EURO: 1
Euro pret: N/A
Rekordi i përgjithshëm: P3 W1 D0 L2 F1 A3
Rekordi i fazës së grupeve: P3 W1 D0 L2 F1 A3
Rekordi i nokautit: N/A

Rekordi EURO për EURO
1960 Nuk u kualifikua
1964 Nuk u kualifikua
1968 nuk u kualifikua
1972 nuk u kualifikua
1976 Nuk mori pjesë
1980 Nuk mori pjesë
1984 Nuk u kualifikua
1988 nuk u kualifikua
1992 nuk u kualifikua
1996 nuk u kualifikua
2000 Nuk u kualifikua
2004 Nuk u kualifikua
2008 nuk u kualifikua
2012 nuk u kualifikua
Faza e grupeve 2016
2020 nuk u kualifikua

 

REKORDET  E SHQIPËRISË NË EURO

Shqipëria nuk e kaloi fazën e grupeve në EURO-n e saj të parë në 2016, por regjistroi fitoren e saj të parë në turneun final.

Fitorja me e madhe
1-0: Shqipëria vs Rumania, 19/06/2016 (faza në grup)

Humbjet më të rënda
2-0: Francë vs Shqipëri, 15/06/2016 (faza në grup)

Barazimet me rezultatin më të lartë
N/A

Lojë me rezultatin më të lartë
2 gola: 0-2 kundër Francës, 15/06/2016 (faza në grup)

Më së shumti gola të shënuar në një EURO
1 në 3 ndeshje në 2016 (av 0,33)

Më pak gola të shënuar në një EURO
1 në 3 ndeshje në 2016 (av 0,33)

Shumica e golashënuesve të ndryshëm në një EURO
1: 2016

Më pak golashënues të ndryshëm në një EURO
1: 2016

REGJISTRIMET E FAZËS SË GRUPIT
Paraqitjet e mëparshme: 1 (2016)
I kualifikuar nga grupi: 0
Fituesit e grupeve: 0
Nënkampionët e grupit: 0
Faza e grupeve pa humbje: 0
Faza e grupeve pa fitore: 0
Rekordi më i mirë i grupit: P3 W1 D0 L2 F1 A3 (2016)
Rekordi më i keq i grupit: P3 W1 D0 L2 F1 A3 (2016)
Më pak pikë për t'u kualifikuar: N/A
Më shumë pikë pa kualifikim: 3 (2016)

Fitorja me e madhe
1-0: Shqipëria vs Rumania, 19/06/2016 (faza në grup)

Humbja më e rëndë
2-0: Francë vs Shqipëri, 15/06/2016 (faza në grup)

Barazimi me rezultatin më të lartë
N/A

Lojë me rezultatin më të lartë
2 gola: 0-2 kundër Francës, 15/06/2016 (faza në grup)

Më së shumti gola të shënuar në grup
1: 2016

Shumica e golave të pësuar në grup
3: 2016

Më pak gola të shënuar në grup
1: 2016

Më pak gola të pësuar në grup
3: 2016

Back to blog